Nettideittailu vinkit

Alle on koottu yleisimmät vinkit, jotka on hyvä käydä lävitse jos sinulla ei ole tullut tuloksia – tai olet vasta aloittamssa nettideittalua.

1. Oikean deittisivuston valitseminen

nettideittalu vinkit

Deittisivustot voidaan yleisesti luetella kolmeen kategoriaan: parisuhde, seksikumppani tai salasuhde. Mieti minkälaista seuraa lähdet etsimään valitse sen mukaan sopiva deittipalvelu.

Parisuhdetta etsiville: Match.com

Seksiseuraa etsiville: Flirtfair

Salasuhdetta etsiville: Victoria Milan

2. Muista turvallisuusasiat

Kun teet profiilia deittipalvelussa älä koskaan anna liikaa tietoja itsestäsi kuten, osoitetta tai
puhelinnumeroa. Kun löydät uuden tuttavuuden sovi ensitapaaminen aina julkisella paikalla.
Erotu profiilillasi. Deittipalveluissa on tuhansia profiileja, joten on tärkeää erottua joukosta. Tähän paras keino on hyvä ja laadukas kuva joka tuo persoonasi esiin. Mieti minkälainen kuva tuo sinusta parhaat puolesi esiin. Joten muista panostaa profiilikuvaan.

3. Kommunikoi sivistyneesti

Kun lähestyt ihmisiä deittipalvelussa tai ehkä sinä olet saanut yhteydenoton kuumalta kumppanilta, on viestien oikeaoppinen kirjoittaminen nettideittailun tärkein taito. Panosta oikeinkirjoitukseen äläkä tuo itseäsi liikaa esille. Kysy kysymyksiä ja osoita kiinnostuksesi kumppania kohtaan.

4. Vältä valkoisia valheita

Nettideittalussa valkoiset valheet tarkoittavat asioita kuten vanhan yli 9 kuukautta sitten otetun kuvan käyttämistä profiilissa, iän, tulojen tai oman ammatin valehtelua. Jos etsit tosissasi kumppania nämä pienet valkoiset valheet paljastuvat kun tapailet uutta kumppaniasi livenä. Ole rehellinen kaikessa mitä kirjoitat ja sanot nettideittailussa.

5. Älä epäröi

Nettideittaillu on loistava mahdollisuus mikä on tullu todeksi internetin myötä. Älä epäröi nettideittailun toimivuutta vaan kokeile itse ja aloita nettideittailu heti!